Tannlege Tønsberg

Denne artikkelen inneholder..

Din tannlege i Tønsberg

Når det kommer til tannhelse, har vi i Tønsberg Tannlegevakt tannleger, spesialister og tannpleier med solid kompetanse og erfaring for å løse behovene til Tønsbergs beboere. Med over 25 års erfaring i bransjen har vårt team hjulpet hundrevis av pasienter med årlige tannhelsesjekker, forbedret deres tannhelse, forbedret bitt og lindret tannsmerter. Vi har utført 1000-vis av kirurgiske inngrep og opparbeidet oss en god forståelse av hele bredden av faget, og ikke minst den beste og mest skånsomme behandlingen.

Vi vet også at pasienten er sentrum for alt vi gjør. Vi behandler først og fremst folk, mennesker – barn, unge og eldre pasienter. Vår visjon om å tilby førsteklasses tjenester til konkurransedyktige priser, har etablert oss som et ledende tannlegesenter innen dental omsorg/tannhelse sektoren i Tønsberg og Vestfold.

Tilgjengelighet

Vi er alltid tilgjengelige. Vi vet at tannproblemer ikke følger en åtte-til-fire rutine. Derfor var det helt naturlig å holde vår tannklinikk i Tønsberg åpen alle dager – 24/7 – 365 dager i året. Uansett om det er tannverk midt på natten, eller et ødelagt fylling i en høytid, er vårt dedikerte team alltid klart til å hjelpe deg med umiddelbar og effektiv behandling.

Vår forpliktelse til tilgjengelighet strekker seg også til våre priser.

Våre priser gjør oss unike

Det første vi gjorde var å fjerne alt som har med “hygienetillegg” å gjøre. Vi mener at praksis med hygiene tillegg er tvilsom – og støttes ikke av den norske tannlegeforeningen slik den blir praktisert i mange kjeder. I kjedene benyttes hygienetillegg som en avgift som de ofte beholder selv for å forbedre resultatene i selskapene. Denne praksisen er tvilsom – og fordyrende for deg som pasient. 

Dessuten mener vi at kvalitetstannpleie skal være tilgjengelig for alle, og derfor har vi sørget for at våre priser er konkurransedyktige og fornuftige. Enten du trenger en rutinemessing sjekk, akutt behandling, avanserte prosedyrer eller avanserte oppbygninger, kan du stole på at vi tilbyr transparente priser.

Vår moderne tannklinikk i Tønsberg

På vår klinikk i Tønsberg er vår oppfatning at tannbehandling handler om opplevelse. Vårt moderne anlegg er designet for å skape en beroligende og komfortabel atmosfære for alle våre pasienter. Fra det øyeblikket du trer inn i vår klinikk, vil du bli møtt av et vennlig team som er dedikert til å gi deg en hyggelig og stress fri opplevelse. For oss er det svært viktig at du som pasient føler deg komfortabel mens du er hos oss. Klinikken er liten – og slike arbeidsmiljøer gir mindre stress og press på ansatte er vår erfaring.

Husk, uansett hva dine tann behandlingsbehov måtte være, vårt tannlegekontor/tannklinikk i Tønsberg er her for å hjelpe deg  med konkurransedyktige priser, åpent 24/7, 365 dager i uken. Vi ser frem til å ta vare på deg og din tannhelse!

Portrett av Pål Espen Tannmand - Tønsberg Tannlegevakt
Artikkelen er skrevet av
Pål-Espen Tannmand

Pål-Espen Tannmand er utdannet spesialist i Protetikk. Han jobber ved Tønsberg Tannlegevakt der han hjelper pasienter med problemer innen tannslitasje, tilpasning av proteser, implantater og søvnapne.

Se også..