Rotfylling

Tenner med infeksjoner i nervesystemet, eller de som lider av irritasjoner i pulpa, kan behandles med rotfylling.

Årsak og behandlingsmetoder
Takket være forbedrede teknikker og moderne teknologi, har prognosene for rotfyllingsbehandlinger blitt stadig bedre over årene. Med kontinuerlig utvikling av utstyr og materialer, oppnår vi nå bedre resultater med rotfyllinger enn tidligere.

Det er viktig å være klar over at det finnes alternativer til rotfylling. Et slikt alternativ kan være å trekke tannen og erstatte den med en keramisk bro eller et implantat med en keramisk krone. Selv om dette kan være en dyrere løsning for pasienten, kan det i noen tilfeller være det beste valget på lang sikt.

Under en rotfyllingsprosedyre tar vi oss god tid til å rengjøre og reparere tennenes indre strukturer. Behandlingen er vanligvis smertefri og krever ofte to besøk for å fullføre. I mer komplekse tilfeller kan det være nødvendig med flere besøk.

For de mest avanserte tilfellene, henviser vi til spesialister vi samarbeider med. Vi jobber sammen med våre pasienter for å finne den beste løsningen og sikre et holdbart og tilfredsstillende resultat.

Priser for rotfylling
Prisene varierer avhengig av hvilken tann som skal behandles, spesielt hvis det er en jeksel, da disse har flere og ofte dypere rotkanaler. Vi gir alltid et prisestimat under konsultasjonen eller besøket, slik at du får en realistisk pris å forholde deg til.

Spør en av våre spesialister

Bilde av alle på Tønsberg Tannlegevakt