Spesialister

Tønsberg Tannlegevakt er utstyrt med et mangfoldig team av tannleger, inkludert både spesialister og allmennpraktiserende, samt dyktige tannpleiere. Dette gir oss fleksibiliteten til å ta imot henvisninger fra din nåværende tannlege, og for våre faste pasienter tilbyr vi et komplett utvalg av tannbehandlinger på samme sted. Vår klinikk er åpen døgnet rundt, hver eneste dag, og vi holder våre priser konsekvente, uavhengig av dag eller tid.

Vi er her for å gi deg den tannbehandlingen du trenger, akkurat når du trenger den, beleilig plassert i hjertet av Tønsberg kommune.

Bilde av alle på Tønsberg Tannlegevakt

Protetikk og kirurgiteamet ved Tønsberg Tannlegevakt består av erfarne spesialister som er dedikert til å gjenopprette og bevare pasientenes tannhelse og smil.

De bruker avanserte teknikker og materialer for å skape proteser og utføre kirurgiske inngrep som er skreddersydd til hver enkelt pasients behov. Enten det er snakk om tannerstatninger, kroner, broer, implantater eller mer komplekse munnkirurgiske prosedyrer, arbeider teamet nøye for å sikre at pasientene mottar den høyeste standarden av omsorg og oppnår best mulig funksjonelle og estetiske resultater.

Samarbeidet mellom protetikk- og kirurgispecialistene sikrer en helhetlig tilnærming til behandling, noe som ofte resulterer i en mer effektiv og komfortabel pasientopplevelse.

Portrett av Pål Espen Tannmand - Tønsberg Tannlegevakt

Pål-Espen Tannmand

Spesialist i behandling av kjeveleddsproblemer, søvnapne, tannslitasje og behandlingsplan i avanserte tilfeller.

Portrett av Sigurd Schneider - Tønsberg Tannlegevakt

Sigurd Schneider

Spesialist