Det med liten skrift

Alltid åpent!

Vi er alltid åpne – og har ingen ektragebyrer – eller skjulte påslag. Prislisten er slik den står. Se på hjemmesiden. Gi oss gjerne beskjed hvis du savner mer på listen. Vi bygger mens vi går.

Pris kan variere

Når folk har vært hos oss og fjernet tenner så har de alt i alt ofte betalt mellom 1 500 – 3 500,- for dette. Vi trenger god journal, gode røntgenbilder og vurderinger før vi gjøre slike inngrep. Så en pris varierer med kompleksiteten på inngrepet og hele situasjonen.

Vi tilbyr ikke faktura

Vi gir ikke ut faktura, slik at du må ta med kort eller kontanter. Du får dokumentasjon på behandlingen med deg på minnepinne.

Tannlegeskrekk

Vi tar ekstra hensyn til deg dersom du er veldig redd for tannbehandling. Fortell oss så tidlig som mulig om dette. Vi har mange års erfaring.

Timeliste

Noen ganger må vi prioritere timelisten – for eksempel ved tannskader.

God kommunikasjon

Det viktigste for oss er at vi klarer løse situasjonene. Akutt tannmedisin kan være vanskelig. Å oppnå full smertefrihet kan være en utfordring. Men vi forsøker bidra med råd og god behandling. Vi gir alltid god informasjon muntlig og skriftlig.

Samarbeid med flere klinikker

Vi samarbeider med mange klinikker i distriktet som henviser til oss. Du får nødvendig informasjon fra behandlingen med deg slik at du og tannlegen din kan følge opp sakene videre.